Funderar du på att hyra en stuga på Öland? Grankullavik Fritidsby erbjuder en personlig uthyrning av kvalitetssäkra stugor endast två kilometer från Böda. Öland har på senare år vuxit fram till en svensk paradisö för alla med många sevärdheter, vackra miljöer och stränder. Vi erbjuder stugor med havsutsikt till såväl par som till familjer och större sällskap. Hos oss kan du hyra en mysig stuga till din nästa semester på Öland.

Rofyllda och praktiska stugor

Varje stuga har havsutsikt, toalett, dusch, TV och egen möblerad uteplats med grill. I köket finns även tillgång till kök med ugn, mikrovågsugn och vattenkokare. Du kan välja mellan att hyra en stuga som har 4, 6 eller 10 bäddar. I 10-bäddsvillan på 130 m2 finns det även tillgång till bastu, bubbelbad, öppen spis och diskmaskin. Wi-Fi finns självklart i alla våra stugor stora som små.

Fira midsommar i stuga på Öland

Fira midsommar på Öland genom att hyra en stuga nära havet och Bödabutikens milslånga sandstrand. Utnyttja vårt midsommarpaket redan nu och hyr en stuga hos oss endast 50 meter från havet.

  • Stuga 43 m24 bäddar: 7 900 kr för 2 veckor
  • Parhus 54 m2+ altan 18 m2 med havsutsikt, 4–6 bäddar: 8 900 kr för 2 veckor

Stugor med vacker omgivning

Genom att hyra en stuga i Grankullavik Fritidsby på Öland får du närhet till både natur, sol och bad som kommer göra dina dagar överraskande bra. I närheten finns restauranger och under sommarsäsongen ingår roddbåtar och tennisbanan i priset. Vi erbjuder dessutom goda möjligheter till fiske, vandring och andra aktiviteter i närheten av området. Därför är Grankullavik på Öland inte bara ett självklart alternativ under sommarsäsongen, utan det går utmärkt att hyra en stuga även under vinterhalvåret.

Kontakta oss för att hyra en mysig stuga på Öland

Är du intresserad av att hyra en stuga på Öland? Grankullavik Fritidsby erbjuder en personlig uthyrning av kvalitetssäkra stugor endast två kilometer från Böda. Öland erbjuder många sevärdheter, vackra stränder och aktiviteter för såväl par, familjer och större sällskap. Boka in din semester redan nu genom att hyra en stuga i Grankullavik Fritidsby på Öland.

 

Fritidsstuga 4 bäddar 43 kvm

14 stugor – nr 1-2, 5-16

Fritidsstuga 6 bäddar 54 kvm

2 stugor – nr 3 och 4

Parstuga 4-6 bäddar 54 kvm

6 stugor – nr. 17-19, 21, 23, 24

Parstuga 8 bäddar 54 kvm

2 stugor – nr 20 och 22

Villan 10 bäddar, 130 kvm

Villa med havsutsikt & jaccuzzi

Specialerbjudande, midsommar

Midsommarpaket – hyr 2 veckor och betala för 1 (v25 och v26).